Ingrediënten
6 el zachte boter
230 gr roomkaas
25 gr zoetstof ( je moet even proeven of je het zoet genoeg vind, deeg kan vrij zoet proeven, maar gebakken is het dan een stuk minder zoet)
2 eieren
115 gr gesmolten ongezoete chocolade (72% cacoa of hoger)
85 gr amandelmeel
1 tl bakpoeder
1 tl vanille
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de boter en roomkaas in een grote kom. Voeg de zoetstof en de eieren toe en klop nog eens goed. Voeg nu de ongezoete chocolade, amandelmeel en het bakpoeder toe aan het beslag. Klop dit goed door elkaar en voeg dan de vanille toe. Verspreid het beslag in een ingevette bakblik ( 20x20 ). Bak op 180 graden voor 20-25 minuten.
Koolhydraten 5 gram per Brownie.
Het aantal koolhydraten kan verschillen omdat je bepaalde merken gebruikt, dus gewoon even goed de etiketten lezen.
Geschikt voor Fase 2
Jolanda Peeters
6 el zachte boter
230 gr roomkaas
25 gr zoetstof ( je moet even proeven of je het zoet genoeg vind, deeg kan vrij zoet proeven, maar gebakken is het dan een stuk minder zoet)
2 eieren
115 gr gesmolten ongezoete chocolade (72% cacoa of hoger)
85 gr amandelmeel
1 tl bakpoeder
1 tl vanille
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de boter en roomkaas in een grote kom. Voeg de zoetstof en de eieren toe en klop nog eens goed. Voeg nu de ongezoete chocolade, amandelmeel en het bakpoeder toe aan het beslag. Klop dit goed door elkaar en voeg dan de vanille toe. Verspreid het beslag in een ingevette bakblik ( 20x20 ). Bak op 180 graden voor 20-25 minuten.
Koolhydraten 5 gram per Brownie.
Het aantal koolhydraten kan verschillen omdat je bepaalde merken gebruikt, dus gewoon even goed de etiketten lezen.
Geschikt voor Fase 2
Jolanda Peeters
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.